Pages

Friday, April 28, 2017

Long time no see...

Sain romwelt paki teab mis aeg tagasi aga esimese postituse teen alles nüüd. Vahepeal on palju toimunud. Kolisime Meelisega väiksemasse korterisse, et raha kokku hoida ja ehk siis tulevikus ka endale oma päris kodu soetada. See kolimine on hetkel päris palju aega võtnud. Saime täiesti tühja toa endale ja hakkasime siis seda sisustama. Lõpuks oli enamus mööbel kuskilt kelleltki saadud taaskasutusena ja mulle nii meeldis kogu see sisustamine, kujundamine, värvimine ja kõikkõik muu. Värvisin pmt kogu mööbli valge värviga üle ja lõpuks tuligi tuba valge ja hallide toonidega. Näeb minuarust väga armas ja hubane välja ning raha kulus selle peale minimaalselt. Juba enne siia kolimist kujutasin seda tuba enda peas ette ja täpselt sellise või veel paremagi saime lõpuks valmis meisterdatud. Vahel on sellised muutused elus väga värskendavad ja igasugune värvimine ja sisustamine mõjuvad mulle kuidagi väga rahustavalt :)
Näitan teile täna romwest saadud õhukest tuulejopet. Appi kui pikalt pidin ma ootama, et üldse sellega välja minna, sest ilm siin eestis on ikka väga muutlik. Mulle meeldib selle beezikas värvus ja kui ilmad on väheke soojemad on seda päris mõnus juba väljas kanda.
Be kind! :)

Hoodie- Romwe  /  Jeans- Shein  /  Shoes- Vans

1 comment:

  1. Super ilus! Su postitusi on alati nii põnev oodata :D. Huvitav oleks, kui teeksid mingi sisustusteemalise postituse sellest kolimisest :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign